Möhippa i Malmö

Vilken lättnad det ändå är att det finns så många urkul alternativ till möhippa i Malmö än att bara springa på stan och sälja kyssar. Det är ju till en möhippa man som vän verkligen kan få överraska den blivande bruden med en dag som är som gjord för bara henne. Vill man som planerare av en möhippa ge bruden en upplevelse, att minnas som sista gången med tjejgänget innan hon blev fru, finns det en mängd olika aktiviteter att välja mellan i Malmö.

 

Förutom att det går att styra upp väldigt mycket själv, finns det även färdiga koncept där en anordnare tar hand om hela möhippan. Att göra en kombination och ett eget schema för dagens aktiviteter funkar förstås också utmärkt.
Att överraska den blivande bruden och kidnappa henne brukar vara en grundförutsättning för möhippan hur det än ser ut sen. Glöm inte att involvera och delge den blivande mannen planerna!
I Malmö finns en mängd olika koncept för möhippa. Utifrån vad bruden gillar och vilka intressen hon har, finns det alla möjligheter till en oförglömlig möhippa i Malmö. Som ett alternativ till manlig strippa kan bruden få rita av en manlig krokimodell och för en brud med klös, som vågar bjuda på sig själv kan poledance vara en kul idé. Vill man ha en fartfylld aktivitet är femkamp eller afrikans dans roliga förslag och väljer man ett lugnt och njutfullt alternativ kan spa-besök vara ett alternativ.

Bra aktiviteter till en möhippa hittar du här:

Möhippa i Malmö