Svensexa i Malmö

Aldrig har det väl varit enklare att organisera en svensexa utöver att bara få den stackars blivande mannen så berusad och bortgjord som möjligt.
Bor man i Malmö finns det en mängd olika aktiviteter och färdiga koncept för både svensexa och möhippa.

Det kan vara kul att byta ut de traditionella momenten mot lite mer innovativa aktiviteter. Till exempel kan det vara väldigt roligt att byta ut den lapdansande strippan, mot en krokimodell som den blivande mannen ska få teckna av. Den som vågar kan senare ge konstverket som present åt sin blivande svärfar!

Istället för att försöka få huvudpersonen så full som möjligt, men ändå ser goda drycker med lite kraft i, som ett humörhöjande inslag, kan en whiskeyprovning, ölprovning eller vinprovning uppskattas. Vilken dryck ungkarlen, som är på sista varvet gillar, får avgöra valet.
Ofta går den typen av arrangemang med dryckesprovningar, att kombinera med en god middag.
Men innan man sätter igång med de alkholhaltiga dryckerna kan en mer fartfylld aktivitet få sätta stämningen. Det finns massvis med riktigt roliga aktiviteter i Malmö som passar perfekt för svensexan. Fysiska aktiviteter som go-cart, paintball och utmaningar av olika slag kan vara en bra kickstarter.
Gamblern kanske ska få en helkväll på något fartfyllt casino och vill man få riktigt mycket grabbtid kan man kidnappa huvudpersonen för en hel helg med god mat, bastu, guitar hero och andra kul aktiviteter. Det finns arrangörer som helt har specialiserat sig på koncepten med svensexa och möhippa och garanterat kan hjälpa till med en oförglömlig svensexa.

Tips på bra aktiviteter till svensexa hittar du här:

Svensexa i Malmö